Menu

Geschiedenis

Het zaadje voor FARMPACK werd ruim honderd jaar geleden gezaaid. Dat zaadje is tot volle bloei gekomen op de Zeeuwse boerderij van de familie De Regt. Naast de teelt hebben we onze eigen verwerkingslijnen voor agrifood ontwikkeld.

De tijd heeft hier niet stil gestaan, dat merkt u aan de innovatieve en op maat gemaakte diepvriesproducten die vandaag op ons bedrijf in Kapelle geproduceerd worden.

FARMPACK heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de grootste producent van diepgevroren maïskolven en zacht gebakken groenten in Nederland. Jos en Linda de Regt: “we zijn er trots op dat we hebben aangetoond dat we een betrouwbare producent en een flexibele partner zijn voor onze klanten, rechtstreeks vanuit onze roots”.

Om ons bedrijf in een paar zinnen samen te vatten;

  • Een familiale benadering van zaken; korte lijnen, loyaliteit en eerlijkheid bovenal.
  • En een beetje humor graag ;-)!
  • Gegarandeerde voedselveiligheid en traceerbaarheid - van veld tot vork
  • Deskundige partner voor voedselproductie bedrijven.
  • Superieure smaak en kwaliteit - geblancheerd, zacht gebakken of gegrild.
  • Een toegewijde partner die u helpt om winstgevende innovaties te ontwikkelen.
  • Jaarrond aanvoer en voorraad.
  • Uitstekende logistiek in heel Europa en buffervoorraden in het Verenigd Koninkrijk.
  • Concurrerende en stabiele prijzen.

Fabriek

Onze fabriek beschikt over zeer moderne verwerkingslijnen voor mais, uien, champignons en andere groentes. Naast een uitgebreid scala aan machines om de producten te schonen, snijden en transporteren, hebben we ook een aantal zelf-ontwikkelde lijnen voor het proces van soft-fried producten. Een hypermoderne grill-lijn is geïnstalleerd en met de modernste technieken wordt product vreemd materiaal ‘inline’ voorkomen. Kwaliteit is onze absolute topprioriteit!

VISIE

Topkwaliteit

Voor onze Soft Fried (zacht gebakken) groenten selecteert Farm Pack uitsluitend van vaste leveranciers met betrouwbaarheid en voedselveiligheid als de leidraad. Snelheid, gedrevenheid en deskundigheid bepalen vervolgens de uiteindelijke kwaliteit. Daar is iedereen die met ons in aanraking komt van doordrongen. Het vetpercentage in de Soft Fried producten is extreem laag. De producten van Farm Pack passen dan ook uitstekend in een verantwoord voedingspatroon van uw klanten.

De sappige, goudgele, dubbel zoete maïskolven worden volledig in eigen beheer op vruchtbare Zeeuwse klei geteeld. Kwaliteit en gecontroleerde teelt van zaadje naar kiem, tot halffabrikaat en eindproduct zijn constant ' top of mind'. Binnen 2 uur na het oogsten verwerken we onze producten.

Tevredenheid

We zijn ons altijd bewust van Kwaliteit en het belang daarvan voor zowel onze als uw klanten, imago en reputatie. Daarnaast zijn wij vooral een goede partner: korte lijnen, snelle service, betrouwbaarheid, flexibel inspelen op uw vraag en uw specifieke wensen. Wij zijn pas tevreden als u méér dan tevreden bent. We horen graag hoe we aan uw specifieke wensen tegemoet kunnen komen.

Respect

Farm Pack koestert al generaties lange liefde voor goede, gezonde en smakelijke gewassen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij onze naam alleen verbinden aan kwalitatief hoogstaande producten. Uit respect voor de aarde en onze omgeving werken wij zo milieuvriendelijk mogelijk. Energieverbruik, afvalwaterstromen en afvalverwijdering beperken wij tot het strikt noodzakelijke. Afval wordt gescheiden ingezameld en het verbruik van verpakkingsmateriaal minimaliseren wij. Onze maatschappelijke en planetaire verantwoordelijkheid heeft onze niet-aflatende aandacht.