Menu

Kwaliteit

Kwaliteit begint in het veld. We kijken continu naar de productkwaliteit en gecontroleerde teelt, van het zaaien en oogsten via half-fabricaat tot en met het eindproduct in de zak of doos. Wij verwerken en vriezen onze producten direct na de oogst in. Smaak, geur, kleur en de voedingswaarden worden zo optimaal bewaard.

Kwaliteitscontrole maakt deel uit van de dagelijkse routine van onze medewerkers. Beheer en onderhoud van ons kwaliteitssysteem zijn wezenlijke onderdelen van ons bedrijf. We controleren continu de kringloop van grondstof tot eindproduct, zowel in het productieproces als in onze laboratoria.

Onze verwerkingslocatie is BRC gecertificeerd en we voldoen aan de strengste hygiënenormen.Naast uiteraard HACCP-normen, hebben we 5 BRC-accreditaties op het hoogste niveau behaald. Daarnaast voeren we het ECO-label en werken we volgens een zeer nauwkeurig Track en Trace-systeem. Wij zijn BRC, SKAL (Biologisch) en SMETA gecertificeerd. Wij bieden verschillende verpakkingsmogelijkheden, van 450 gram tot 1.000 kg octobins. Private label verpakkingen zijn op aanvraag leverbaar. We zijn ons altijd bewust van kwaliteit en het belang ervan voor zowel onze als uw klanten, het imago en de reputatie. Onze logistieke lijnen zijn kort, daarom kunnen we 100% traceerbaarheid en voedselveiligheid garanderen omdat we gecertificeerd zijn volgens de hoogste kwaliteitssystemen. Bovendien zijn we gewoon goede zakenpartners: directe contacten, snelle service, betrouwbaarheid; wij anticiperen op uw vragen en uw specifieke wensen.